Merken vlechtmachines

Bij Rebartier vinden we het belangrijk dat u enkel met materialen en machines werkt van de allerbeste kwaliteit. Dat alles met als doel om efficiënt en veilig te kunnen werken en de werkintensiteit en werkduur te verminderen. Wij verkopen daarom alleen merken vlechtmachines waar wij zelf ook tevreden over zijn. 
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Makita vlechtmachines

Het Japanse Makita is al meer dan 100 jaar een gerenommeerde naam in onze branche. Vandaag de dag vindt u bij Makita een ruim assortiment producten die uiteenlopen van een Makita vlechtmachine met vlechtdraad tot een draadloos koffiezetapparaat en een grasmaaier. Alle producten van Makita hebben als doel een comfortabel huis en een fijne leefomgeving te creëren.

Makita legt zich erop toe unieke, betrouwbare en innovatieve technologieën te ontwikkelen die het werk gemakkelijker en comfortabeler maken. Zelfs het zware werk kunnen ze aan. Inmiddels worden de producten van Makita succesvol in meer dan 50 landen verkocht. En de vlechtmachines van Makita dus ook op Rebartier.nl!

Max vlechtmachines

In de bouwwereld en installatiebranche heeft het merk MAX zijn strepen ruimschoots verdiend. IJzervlechters kiezen vaak voor de MAX vlechtmachine vanwege zijn hoge aantreksterkte bij bindingen en voor de montage van de slangen van vloerverwarming op ijzeren wapeningsnetten. Zeker in combinatie met MAX vlechtdraad, een dikker type vlechtdraad dat maar één keer om de buizen gevlochten hoeft te worden. Daarmee bespaart u flink wat vlechtdraad… en tijd!

MAX probeert met haar producten altijd up-to-date behoeften te vervullen bij de mensen die ze gebruiken. Daarvoor wordt goed naar de klant geluisterd. Niet alleen in Japan, maar ook ver daarbuiten worden producten getest en wordt er naar nieuwe producten gezocht. Er wordt op de werkvloer meegekeken en met klanten gepraat die de MAX vlechtmachine gebruiken. Ook u kunt van de vele voordelen van dit Japanse topmerk profiteren!

Rebartier vlechtmachines

Rebartier ontwikkelt en ontwerpt in eigen beheer Rebartier vlechtmachines voor scherpe prijzen. Deze vlechtmachines worden samen met andere automatische vlechtmachines en toebehoren verkocht op onze eigen webshop Rebartier.nl. Voor alle bedrijven in de beton-, ijzervlecht- en vloerverwarmingsindustrie is er iets geschikts te vinden. Op het gebied van de online verkoop van vlechtmachines, vlechtdraad, reserveonderdelen en toebehoren is Rebartier.nl in Europa inmiddels marktleider. De lage prijzen kunnen wij realiseren doordat wij werken zonder de tussenkomst van vertegenwoordigers.

TJEP vlechtmachines

Het Deense merk TJEP biedt een breed scala aan bevestigingsartikelen aan. Van ankernailers tot framingnailers en meer voor de professionele vakman. Allerlei soorten nagels, brads en nietjes voor verschillende merken tackers worden al bijna 50 jaar met zorg, een hoge kwaliteit en goede service geproduceerd. TJEP is sinds 1964 marktleider in Scandinavië.

Ook de vlechtmachines zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat u razendsnel door kunt werken. Het vlechten gebeurt al in 0.6 - 0.8 seconden! Ook de borstelloze motoren, het instelbare draadverbruik en het extra vermogen zijn een plus! TJEP is onderdeel van Kyocera.

FIVEA vlechtmachines

De laatste van onze merken vlechtmachines is FIVEA. Zo’n 10 jaar geleden werd de eerste FIVEA vlechtmachine in Nederland geleverd. En sindsdien ging het hard! Inmiddels is de volgende generatie FIVEA vlechtmachines alweer op de markt, waarin de wensen en ervaringen van de Nederlandse gebruikers en dealers verwerkt zijn. Uniek aan FIVEA vlechtmachines is dat er voor service en onderhoud een stukje van de behuizing kan worden weggenomen, waardoor een eventueel probleem ter plekke door iedereen opgelost kan worden. Daarna kan het werk zonder tijdverlies afgemaakt worden.

Wilt u meer weten over onze vlechtmachine merken? Neem dan gerust contact met ons op!