Makita: vlechtmachine van topkwaliteit

Makita is al vele jaren een gerenommeerde naam in onze branche. Het van oorsprong Japanse merk brengt al meer dan 100 jaar professioneel gereedschap op de markt. Zo ook de Makita vlechtmachine. Maar hoe is Makita zo groot geworden? Lees het hieronder. 
Lijst
sort-descending
 • Makita vlechtdraad 99137-9
  Makita Vlechtdraad 199137-9 Gegalvaniseerd 50 rol
  Dit vlechtdraad werkt probleemloos in uw machine want het voldoet aan de juiste flexibiliteit waardoor uw machine snel en goed een sterke verbinding kan maken. Het wordt gebruikt bij constructie werkzaamheden zoals het vlechten van wapeningskorven of bouwstaalmatten. Ook voor het monteren van vloerverwarming zoals betonkern activering of montage op bouwstaalmatten is dit draad zeer geschikt.

  Dit Makita vlechtdraad 199137-9 is nu op voorraad!
  Zoekt u draad voor een andere machine? Klik hier en wij mailen u de prijs en levertijd.
  € 149,50 € 180,90
 • Makita vlechtmachine DTR180ZJ

  Geschikt voor ijzervlecht werkzaamheden in funderingen, vloeren, wanden, bruggen en prefab beton. Wordt geleverd met MBox. Inhoud MBox: Vlechtmachine en gebruiksaanwijzing in alle talen. Machine geschikt voor 14 tot 18V batterijen.

  Informeer naar speciale netto prijs.

  De DTR180ZJ is een geavanceerde automatische vlechtmachine met een micro controller die alle stappen van het vlechtproces met 1 druk op de knop kan uitvoeren.

  Alle machines worden vooraf gecontroleerd op de goede werking voordat ze bij u afgeleverd worden. Daarnaast leveren wij de machines onder garantie van niet goed geld terug. Bent u niet tevreden dan kan u uw product onbeschadigd retourneren en krijgt u het complete aankoopbedrag van ons terug.

  € 849,00 € 1.027,29

2 producten

Makita in het kort

Het begon allemaal in 1893, toen Mosaburo Makita werd geboren. Hij was het die later de beroemde Makita vlechtmachine op de markt zou brengen. Mosaburo groeide op in een welvarend gezin van houthandelaren in Nagoya, Japan. De interesse voor elektrotechnische techniek zat er al vroeg in en het is dan ook niet verwonderlijk dat hij zijn ouders smeekte of hij naar de technische school in Tokyo mocht en daar afstudeerde in 1913. In 1915 werd Makita Electric Works al opgericht, maar niet voordat Mosaburo zijn eerste stappen als engineer in het laboratorium van het huidige Chubu Electric Power Company zette. De droom voor een eigen bedrijf was echter groter!

De eerste stappen naar de latere Makita ijzervlechter

Toen Mosaburo hoorde dat een ander bedrijf in Nagoya in financiële problemen was gekomen en al zijn gereedschap en machines verkocht, was dat de kans voor Mosaburo om voor zichzelf te beginnen! Met wat geld van zijn vader kon hij alles overnemen, en kreeg hij zelfs een goede medewerker erbij. De vraag naar elektriciteit groeide snel en door de Eerste Wereldoorlog werd de vraag naar elektrisch gereedschap nog eens verder opgevoerd. Op 21-jarige leeftijd zag Mosaburo Makita dit gat in de markt al en hij vulde het snel met het verkopen en repareren van motors, transformatoren en verlichtingsapparatuur. Makita begon met 4 werknemers en van een vlechtmachine voor vloerverwarming was nog lang geen sprake. Maar het ging zeker de goede kant op!

In 1935 werden de eerste producten naar de toenmalige Sovjet Unie geëxporteerd. En dat was niet zomaar iets, want de invoerregels van de Sovjet Unie waren erg streng. Maar Makita’s producten slaagden met vlag en wimpel voor de test. Dat smaakte naar meer en het bedrijf groeide in korte tijd uit naar 94 medewerkers.

Van Makita vlechtdraad tot een vlechttang of zelfs een Makita koffiezetapparaat

Het aanbod van Makita groeide bijna net zo snel als het aantal medewerkers. Vandaag de dag vindt u bij Makita een ruim assortiment producten die uiteenlopen van een Makita vlechtmachine met vlechtdraad tot een draadloze stofzuiger en een grasmaaier. Alle producten van Makita hebben als doel een comfortabel huis en een fijne leefomgeving te creëren. Of ze daarin slagen? De gemiddelde Makita vlechtmachine review liegt er niet om. Niet voor niets leveren ze inmiddels wereldwijd elektrisch en pneumatisch gereedschap. Sinds 1974 zijn ze ook in Nederland actief.

Multinational Makita legt zich erop toe unieke, betrouwbare en innovatieve technologieën te ontwikkelen die het werk gemakkelijker en comfortabeler maken. Zelfs het zware werk kunnen ze aan. De Makita ijzervlechter bijvoorbeeld zorgt voor minder belasting van de polsen. Inmiddels worden de producten van Makita succesvol in meer dan 50 landen verkocht en vindt zo’n 90% van het productievolume in andere landen plaats. Het zou dus zomaar zo kunnen zijn dat uw Makita vlechtdraad in China, Amerika, Roemenië of Duitsland geproduceerd is. Maar altijd met de kwaliteit die u van Makita gewend bent!