Vlechtmachine huren: allerlei mogelijkheden | Rebartier.nl

Vlechtmachine huren
Zeer regelmatig komen klanten bij ons langs om een vlechtmachine te huren. Niet in de laatste plaats omdat dit vele voordelen met zich meebrengt, zoals het sneller klaren van een grote klus en het tijdelijk beschikken over een professionele vlechtmachine. Huren is eenvoudig, voordelig en zo geregeld!

In het knopen van vloerverwarmingselementen of het vlechten van de fundering van een serre of bijkeuken gaat veel tijd zitten. Daardoor ligt het werk tijdelijk stil en kunnen uw klussers nog niet verder. Een vlechtmachine huren zorgt er ten eerste voor dat het werk sneller klaar is, omdat het vlechten niet handmatig hoeft te gebeuren en u het vlechten zelfs met meerdere personen tegelijk zou kunnen doen. Ten tweede worden uw polsen een stuk minder belast wanneer u een ergonomische, lichtgewicht vlechtmachine gebruikt die de draaiende beweging voor u maakt. U bent tot wel 5 keer sneller klaar!

Welke vlechtmachine huren?
Op Rebartier.nl bent u zeker van een professionele machine voor snel en goed werk. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende vooraanstaande merken, zoals MAX en Makita. Samen met u kijken we welke vlechtmachine u het beste kunt huren voor de klus die u wilt gaan doen. Wilt u bijvoorbeeld als particulier een vlechtmachine huren die zuinig is en ook op de moeilijk bereikbare plekken kan komen of wilt u als professional een extra vlechtmachine huren voor dat grote werk waarbij het vooral belangrijk is dat de vlechtmachine een accu heeft en het aantal wikkelingen per vlecht in te stellen is?

Of misschien dient u er juist op te letten dat de vlechtmachine geschikt is voor het vlechten van vloerverwarming of juist voor het vlechten van een bepaald type vlechtdraad in een bepaalde dikte? Wat uw wensen of eisen ook zijn, bij Rebartier.nl kunnen wij uit voorraad leveren wanneer u snel één of meerdere machines nodig heeft om een grote klus te klaren.

Hoe werkt huren?
Een vlechtmachine huren is een fluitje van een cent! Onze voorwaarden:
- Nieuwe klanten vragen we om een borg. Bestaande klanten kunnen ook zonder borg een vlechtmachine huren.
- Bij het ophalen van de vlechtmachine dient u een geldig identiteitsbewijs te kunnen laten zien.
- Bij het ophalen van de vlechtmachine berekenen we hoeveel verbruiksmaterialen u nodig heeft. Ongebruikte materialen kunt u uiteraard retourneren. Deze worden niet in rekening gebracht.

Wanneer u bij ons bent om uw vlechtmachine op te halen, leggen wij u uitgebreid uit hoe u de machine moet gebruiken en wat de juiste werkhouding is om probleemloos en snel te kunnen werken. Na deze instructies kijken wij ook graag met u mee naar de extra verbruiksmaterialen die u nodig heeft. Valt de keuze op gegalvaniseerde draad of zwarte geanodiseerde draad? We zullen de voor- en nadelen van ieder type draad bespreken, zodat u de juiste keuze kunt maken. Ook vlechtdraad in allerlei soorten en maten hebben wij ruim op voorraad liggen.

Wilt u direct een vlechtmachine huren? Neem dan snel contact met ons op voor extra informatie of het plaatsen van een bestelling.

Geen producten gevonden voor deze selectie.