Verzend informatie

Verzendkosten

De verzendkosten zijn € 5,95 (ex BTW) per pakket van 20KG. Bestellingen van meer dan 10 dozen zijn goedkoper als ze verpakt worden op een pallet. De verzendkosten zijn dan € 49,50 (ex BTW) per pallet. Deze kosten worden bij uw bestelling automatisch toegevoegd aan uw winkelwagen.

Levering in Nederland

Levering geschiedt in geheel Nederland, exclusief de eilanden. Indien u vanaf een eiland besteld dient u zelf transport te leveren vanaf de boot. U moet een locatie aangeven waar het materiaal moet worden geleverd, vóór de bootovergang.

Afhalen van uw bestelling

Het is ook mogelijk om de bestelling zelf op te halen bij Rebartier, uiteraard vervallen dan de verzendkosten. Tijdens het afrekenen kunt u kiezen om de bestelling zelf op te halen en veranderen de transportkosten naar 0,00 euro. Uw bestelling is dan af te halen bij onze balie aan de Jupiterweg 26 in Leeuwarden.

Levertijd

De levertijd met DHL is 1 tot 2 dagen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen wachten we op uw betaling. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben zoeken wij uw bestelling bij elkaar en laten DHL weten dat uw pakketje opgehaald en afgeleverd kan worden.

Onze expediteurs

Voor het verzenden van pakketten en pallets maken wij gebruik van DHL. Nadat uw bestelling door DHL is opgehaald, ontvangt u per email een Track & Trace zodat u precies weet waar uw bestelling zich bevindt.